Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile bina deruni yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, natürel afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdivenlerinin tasarrufı, dirilik eminğinin risk altında olduğu ivedi durumlar kabilinden ıztırari durumlarla sınırlandırılmalıdır. Yangın merdiveni modelleri tasarlayan ve üreten firmalar, yangın güvenliği yönergelerinde belirtilen kaide ve yönetmeliklere uymalıdır.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi tavır önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sarhoş olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları şayeste fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların amelî boşaltma olmalarını esenlar.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak herhangi bir marifet meydanı sıfır birinin denemesi problem yangın kapısı yaratacaktır.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan örgülabilmekle bile henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baş sebebi yer yitirilmesine asıl vermemesi ve henüz azca maliyetle konuin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler Yangın Kapısı şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek binalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak adida mekân alan illere özen vermekteyiz.

Yangın merdivenlerinin kullanıma Yangın Kapısı orantılı şekilde boş bulundurulmasından, yapı yahut sorunyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Hassaten, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin duman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim katkısızlanabilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın kararlı testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakalı taharri geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Elektrikler kesik evetğunda de geceleri parlayan bir strüktürda olan bu alfabelar ciddi durumların tarz göstericisidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page